Bio-energetische testmethode

"Klachten in het gebit kunnen meerdere oorzaken hebben en zelfs door problemen elders in het lichaam ontstaan. Deze holistische visie vormt de basis van mijn praktijkvoering. Doordat de reguliere benaderingswijze tekort schiet om inzicht in de complexe problematiek te krijgen, maak ik gebruik van bio-energetische testmethoden.

Zo maak ik tijdens het inventariseren van uw zorgwensen en het in kaart brengen van uw problemen gebruik van de MindLink/Preventest. Dit is een bio-energetische testmethode die gebruik maakt van de armlengte-reflextest volgens R. van Assche en bio-scalaire informatievelden .."

Chronische of onbegrepen klachten worden vaak in stand gehouden door een combinatie van factoren. De MindLink/Preventest toont aan op welk(e) terrein(en) problemen zich afspelen en welke aanpak het meest succesvol is.
Meer inforatie over de MindLink/Preventest:Mindlink-Advies.com

Voorbeelden hiervan zijn:

  • Emotioneel/psychisch vlak. Klemmen en knarsen als gevolg van stress, traumatische ervaringen die leiden tot angsten of burn-out.

  • Energetisch vlak zoals een meridiaanverstoring die kan leiden tot migraine, hormonale verstoringen die middels neuraaltherapie kunnen verdwijnen, post-vaccinale stoornissen, homeopathie, Bach bloesems en Schusler celzouten.

  • Materieel vlak zoals een onjuiste beet, amalgaambelasting, voedselintolerantie, tekorten aan vitaminen of mineralen, detoxproblemen waarbij de lever en darmfunctie centraal staan.

Het Duitse MindLink/Preventest systeem is ontwikkeld door Dr. Johann Lechner, holistisch tandarts en heilpraktiker te München die deze testmethode al jarenlang met succes toepast.

De behandeling bestaat uit een eerste consult waarbij de oorzaken van uw problemen in kaart worden gebracht en waarbij tijdens vervolgconsulten de effecten van de therapie geëvalueerd en bijgesteld worden.

Hiervoor zijn een of meerdere hertesten nodig, afhankelijk van de aard van de problemen. Ook kan het noodzakelijk zijn om supplementen in te zetten. Deze zijn niet in de testprijs inbegrepen.